Bok om sökmotoroptimering - Guldläge på nätet

Jag själv har lärt mig det mesta inom sökmotoroptimering via andra folks hemsidor inom ämnet. Följt deras bloggar och artiklar. Ett bra sätt att lära sig, men dock lite jobbigt i början då man läser det hela i lite fel ordning, samt att man även får lägga många timmar på att hitta bra information. Men det finns nu en lite enklare väg att gå för er som är nybörjare i ämnet. Jag själv köpte boken Guldläge på nätet för några dagar sen. Har nu läst denna bok och vill varmt tipsa er om att göra detsamma. en rolig och enkel bok på 116 sidor som enbart tar upp det viktigaste som du behöver veta för att själv lyckas med din sökmotoroptimering. Jag själv kunde det mesta som stod i boken, men även jag fick lära mig lite nya bra knep att ta till med för att lyckas synas bättre i Google. 

Vad innehåller denna SEO bok

Med handen på hjärtat måste jag säga att boken har allt för att du ska lära dig grunderna inom seo. Du får lära dig hur man ska bygga upp sajten på bästa sätt inom Onpage. Hur man bygger länkar till sin sida. Och även bra metoder för att hitta rätt sökord och hur du ska analysera dessa för att med rätt budget klara av att synas i Google. Nu kan inte jag skriva allt vad boken innehåller, men jag hade själv önskat att den fanns när jag själv började studera ämnet sökmotoroptimering. 

Vem har skrivit boken Guldläge på nätet

Författarna bakom boken är Michael Wahlgren och Magnus Brath. Båda två är kända inom sökmotoroptimering, och har lång erfarenhet i ämnet. Båda två driver också egna företag som erbjuder tjänster inom SEO. Det ena företaget heter Pineberry och det andra Brath. Två företag du ska hålla koll på ifall du vill ha hjälp med SEO. Men jag tycker att du ska läsa boken innan du köper denna typ av tjänst. Det finns även information i boken om vad du bör tänka på, och vad du ska kräva vid köp av seo. En sak som är svårt ifall du inte har kunskap i ämnet.

Du hittar Guldläge i följande butiker

Adlibris - 218 kr

Cdon - 238 kr

 

 /bok-om-sokmotoroptimering-guldlage-pa-natet.jpg

23 feb 2016

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)