Ekonomifokus.se får ny design

Äntligen har sajten Ekonomifokus.se fått den nya designen. Sajten skriver om bostad och ekonomi frågor. Två stycken ämnen som jag själv brinner för. Sajten är i övrigt byggd i Wordpress med ett nyhetstema. Denna sajts målsättning är att bli den största sajten i Sverige inom bostadsfrågor. Besökaren ska kunna få alla svar genom de artiklar som läggs upp. Här kan man få hjälp ifall man ska köpa, sälja eller hyra ut sin bostad. Det finns också möjlighet att ställa frågor ifall man inte får svar på något i det som skrivs.

Det har också lagts till en börsblogg med roliga aktietips. Dessa aktietips följs även upp med resultat. Du kan också lära dig om grunder inom aktier och fonder genom vår spara pengar skola. Målet med sidan är att få fler människor att förstå hur viktigt det är med sparande. Du får lära dig hur man tjänar pengar på långsikt via kloka val ihop med ränta på ränta. Tyvärr finns inga snabba pengar, du får lära dig ha tålamod. 

Ekonomifokus.se finns också på Facebook numera ifall ni vill följa oss där. Det kommer hela tiden nya spännande och lärorika inslag. Du får heller inte missa att följa börsbloggen som ständigt uppdateras med nya heta aktietips. Nytt på sajten är den nya sparformen Lendify. En sparform där du lånar ut pengar till privatpersoner. Detta gör att du agerar bank, och tjänar pengar i form utav ränta och andra avgifter likt en bank. Följ oss Facebook och börja spara pengar idag!

 /nya-sajten-ekonomifokus-se.jpg

26 feb 2017

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)