Lämnar Datafeedr på Strumporonline.com

Har efter ett bra tag nu beslutat mig för att sluta använda mig utav programmet Datafeedr. Ett program som annars var väldigt enkelt att arbeta med. Datafeedr är ett program som hanterar import utav olika butikers produkter. Programmet importerar produkterna via produtflöden (product feeds), och filerna som hämtas heter CSV, JSON och XML. På Datafeedr plockade jag in mina produkter via XML. Ska skriva mer om Datafeedr i en senare artikel då detta inlägget mer ska handla om vad som händer på min sida Strumporonline.com.

Ny design på Wordpress hemsidan 

Jag beslutade mig för att plocka bort Datafeedr pga begränsning utav design möjligheterna. kommer nu istället att arbeta med Wordpress, Woocommerce och kanske Wp all import. det sistnämda är ett import verktyg likt Datafeedr. Men det är kompatibelt med Woocommerce som är ett webbutik verktyg. Kommer senare att skriva guider på hur man kommer igång, med de delar jag själv sitter och arbetar med.

Mitt nya Wordpress tema

Original teman på wordpress kan ju vara väldigt tråkiga. Men det bästa är att arbeta med de teman som finns i wordpress katalogen inne i programmet. Detta för att slippa tråkiga problem. Du kan lyckas installera teman som kapar ditt Wordpress konto, du kan få ett tema som gör sajten långsam. Du slipper detta med teman som är kontrollerade. Du får också regelbundna uppdateringar. Ska senare skriva om vad du ska tänka på vid val utav tema.

Men jag köpte ett tema som heter StoreBox och är skapat utav Gavick.com, jag kan dock inte garantera att detta tema uppfyler alla krav för ett bra tema. Men sen hänger inte min framtid på denna sajt. Ska du öppna en webbutik och ge 100 % på den? kolla då noga vilka teman som är helt kontrollerade! Jag själv är nöjd med Wordpress temat och allt funkar kanon bra!

Just nu hämtar jag mina produkter från Adrecord.com. Mitt favorit affiliate nätverk, kollar alltid där först ifall det finns något som passar på min sajt. Det ska läggas in annonser från Slipskungen.se, Uppercut.se, BobbyHarper.se och självklart ska det komma massa roliga strumpor från Happy Socks! Nyfiken på att kolla in min nya hemsida och dess design? Då är du välkommen på ett besök och kolla in alla strumpor online.

3 mar 2016

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)