Mina hemsidor

Ekonomi och Bostad

Informations sajt om bostad och privatekonomi. Här kan du hitta grunderna inom aktier och fonder via en spara och placera guide. Här finns också bra information ifall du ska köpa eller sälja din bostad. Sajtens målsättning är att hjälpa privat personer till ett rikare och bättre liv. 

www.ekonomifokus.se

/ekonomi-blogg.jpg

Roliga strumpor på nätet!

Denna sajten om roliga strumpor startade jag för att jag är strumpgalen och älskar färgglada strumpor med motiv och mönster. Sajten är en prisjämförelse sida som också bloggar och tipsar om nyheter inom strumpvärlden. På sajten finns också information om stödstrumpor och annat som hör strumpor till. Sidan har idag annonser i form utav affiliate länkar.

Läs mer om sidan roliga strumpor

/roliga-strumpor-blogg.jpg

Strumpor online

En affiliate sajt som presenterar upp produkter inom strumpor och stödstrumpor. Skapade denna sidan för att testa på ett program som heter Datafeedr. Det roliga med denna sajten är att den ser ut som en ebutik. Läs gärna mer om mina tankar runt denna sajt och datafeedr. Du kommer få lite tips på vad man ska tänka på när det kommer till Seo.

Läs mer om strumpor online.

/strumpor-online.jpg

Roliga julklappar

Sidan som ska hjälpa dig att hitta den perfekta julklappen till någon utav dina nära och kära. Många gånger sitter man helt utan ideér på vad som kan passa. Då kan du kika in på roliga julklappar och få tipsen du behöver. En väldigt rolig sajt att arbeta med, då jag kan skriva om alla möjliga roliga prylar som kommer in i diverse butiker på nätet. Målet med denna sajt är att bli Sveriges bästa sajt med julklappstips.

Kolla in hemsidan med roliga julklappar

/roliga-julklappar.jpg

Bilverkstad i Göteborg

En satelit sida skapat för att driva vidare trafik från Google till min fars företag Hogmalms i Göteborg. Sajten ligger stadigt på topp 10 under sökordet bilverkstad Göteborg. Ett lokalt bra sökord som givit företaget många bra arbeten. Läs mer om denna sajt här.

 /bilverkstad-goteborg.jpg

Hogmalms i Göteborg AB

En bilverkstad placerad i Göteborg på Hisingen. Hogmalms bilverkstad grundades 1994 utav min far Peter Hogmalm. Läs mer om Hogmalms och hur hemsidan är byggd. Denna hemsidan kommer senare få en ny facelift och flyttas över till ett Wordpress konto. Men läs gärna fördelarna med den leverantör som vi idag använder.

Läs mer om denna bilverkstad och deras sajt

 /bilverkstad-goteborg.jpg