Ny sajt om bussresor

Köpte nyligen en ny hemsida vid namn bussbiljetter.nu. Har länge velat starta igång projekt inom resor. Denna gång fick det bli inom bussresor, vem vet vad nästa projekt ska bli. Jag köpte hemsidan från en kille som heter Christoffer Björkwall som driver ett företag som heter Wallcload. Vill verkligen tipsa er om att läsa hans blogg om affiliate och adsense marknadsföring. Hans blogg är verkligen en stor inspirationskälla till dom som brinner för ämnet.

Sitter just nu och funderar på hur man ska göra sajten värdefull till besökarna. Kommer rikta in mig på bussresor utomlands och till specifika ställen i Sverige. Vill hitta resorna där folk har mycket funderingar, och ge dem värdefull information om hur bussresorna går till. 

Har också en fundering om att samla information om resor och sammanställa dessa i en databas. Dock är det både komplicerat och tidskrävande arbete, skjuter det på framtiden och börjar istället skapa en bra informationssajt om bussresor i Sverige och utomlands.

Inkomsterna från denna sajt kommer till 100 % från adsense. Marknaden inom affiliate hos bussföretagen är väldigt liten om ens någon alls. Följ gärna projektet på bloggen. Kommer lägga upp något ifall det sker förändringar.

/bussresor.jpg

 

 

 

24 okt 2016

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)