Roliga Strumpor

Detta är en blogg och informationssida om olika benplagg och till den största delen handlar sidan om roliga strumpor. Denna sidan har varit rolig att arbeta med. Det började bli populärt med färgglada strumpor ihop med den tiden då Happy Socks slog igenom med sitt roliga och färgglada sortiment. 

Det kommer hela tiden in nya häftiga strumpor i butikerna, därför finns det alltid något att blogga om. Dock kan det bli lite trist att hela tiden skriva om strumpor. Därför kan det vara en bättre idé att istället skapa en blogg om mode. Då har du inte begränsat dig om vad du kan skriva om.

Longtail trafik 

Trafiken in på denna sidan är mest uppbyggd på longtail trafik. Detta var inte meningen från början, tänkte att jag skulle få mer trafik på något tyngre sökord. Men all trafik är ju bra trafik, och det spelar ju ingen roll på vilket sökord dom kommer in. Men hemsidan ska optimeras för att kunna slå in på tuffare sökord som "strumpor", i skrivande stund ligger jag på plats 11 under det sökordet.

Slutsats om projektet

Känner att resultatet en sålänge inte är bra med tanke på hur många timmar jag lagt på detta projekt. Hade förväntat mig fler besökare från Google. Men har haft detta projekt för att bli bättre på sökmotoroptimering, och sen får man se hur länge den kommer att ligga och ticka in pengar. Kommer arbeta mindre med sidan, men visst underhåll kommer självklart att ske. Finns ju inga passiva inkomster, allt måste underhållas.

Kolla gärna in min hemsida om strumpor

Lite rolig fakta om roligastrumpor.nu 

Pagerank: 4

Besökare: ca 50-60 per dag 

Skapad: 2012-12-16

Bästa sökord: Det bästa sökordet är "stödstrumpor på nätet" och trafiken kommer från Bing

Plattform: N.nu

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)