Seo & Google

Här kommer jag lägga upp tips på hur du kan lyckas med din Sökmotoroptimering. Att läsa på lite om SEO är ett måste innan du beställer tjänster från de olika företag som finns. Du måste veta vad du får för dina pengar. Och sen finns det massa saker man själv kan göra. 

Boken Guldläge på nätet kan jag varmt rekommendera till er som vill veta grunderna i SEO.

Sökmotoroptimering 2016

Att sökmotoroptimera sin hemsida för att synas på Google är något som måste göras för att driva trafik till sin sajt. Men det kommer hela tiden nya pingviner och pandor, hur ska man då optimera sin hemsida för att klara sig i längden? Minska fokuset lite på seo, och bygg istället riktigt bra innehåll ihop med en snygg design. Googles uppgift är att leverera bästa tänkbara hemsida för sina kunder, och förr eller senare åker de bra hemsidorna upp och de dåliga nedåt. 

Fördelar med att skapa värdefullt innehåll på sin hemsida

  • Återkommande besökare
  • Folk länkar till bra innehåll
  • Mindre risk att straffas utav Google
  • Google arbetar ständigt med att få bort skräpsajter, din värdefulla hemsida kan klättra då sämre sidor halklar ner
  • Roligare att arbeta med kvalite
  • Du kan säkert komma på mer fördelar själv?

Synas på Google tips

Onpage optimering

Med detta menas hur din hemsida är uppbyggd, bra titlar ska sättas och bra texter ska skrivas. Du ska fundera på vilket/vilka sökord som ska fylla hemsidans innehåll. Dock ska inget överdrivas. Sökordet ska naturligt finnas med i texten, och saker ska inte spammas eller se onaturligt ut. Bygg upp ditt innehåll för läsaren med lite seo i bakhuvudet. Lägger upp de viktigaste sakerna inom onpage optimering nedanför.

Välja rätt domän

Sökordsanalys

Titel

Rubriker

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)