Startar igång min personliga blogg

Då var min personliga blogg igång efter mycket om och men. Har förut inte varit intresserad utav att skriva offentligt om mig själv och lägga ut på nätet. Men jag tror att ifall man vill lyckas inom affiliate, då måste man även vara en social person på nätet, och skapa sig ett kontaktnät med folk inom samma område som man själv verkar inom. Varför är detta med att vara social så himla viktigt kanske du tänker? Jo för att du behöver hjälp och samarbete med andra människor för att lyckas! Och du kan med hjälp av en blogg hitta just det samarbetet du söker.

Hur går mina affiliate projekt?

Idag driver mina affiliate sajter enbart in kaffe pengar, det kan röra sig om inkomster runt 1000-1500 kr per månad. Dock är det väldigt goa pengar att få in extra utöver sin lön. Men detta ska det bli ändring på. Jag ska bygga vidare på mina sajter och skaffa nya kontakter inför framtiden. Det skall fyllas på med mer texter och blogginlägg på sajterna, och länkbygge ska göras med tiden. Och detta ska förmodligen göra så att mina kaffe pengar växer sig allt starkare med tiden. Denna bloggen ska också bli en marknadsplats för mina sajter! ett smart sätt att bygga upp länkar till sina affiliate sajter. Jag hoppas en dag kunna leva på detta och tjäna alla mina pengar på nätet. 

Mina passiva inkomster

Jag vill en dag enbart överleva på mina passiva inkomster. Detta ska genomföras genom affiliate inkomster och utdelningar från börsen. Hur smart är inte detta? Varje månad förs mina pengar över till Avanza Bank. Där jag senare varje månad köper aktier i bra bolag som ger utdelning varje år. Detta kommer med tiden bygga upp stora summor pengar, läs gärna mer om ränta på ränta effekten. Jag är väldigt intresserad utav börs och aktier, och har under 2 år läst och studerat börsen. Kommer säkert bli en del börs snack på denna blogg också, ska ge er läsare bra tips på hur ni kan tjäna bra med stålar på aktier. Dock inga snabba pengar! Men det blir stora pengar med tiden. Dock kommer ju inte affiliate sajterna bli helt passiva. Du behöver lägga ner tid på en sajt för att den inte ska dö på på nätet. Kanske kommer jag kunna sitta med en laptop på stranden och sköta mitt arbete.

Tack för mig. Och hoppas ni vill följa denna blogg !

 

 

4 feb 2016

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)