Webbhotell

Behöver du hjälp med att hitta ett bra webhotell?

På denna sidan vill jag hjälpa er med allt som rör problem inom webbhotellet Loopia.se. Jag själv använder Loopia på alla mina sajter. Det finns säkert biligare webbhotell på marknaden. Men jag värdesätter ett webbhotell som är driftsäkert, välkänt och som har en support utav världsklass enligt min egen erfarenhet när jag ringt och frågat om problem. Loopias webbhotel är också prismässigt bra på marknaden. Jag vill också kunna hitta lösningar på problem när de uppkommer, och med tanke på att många använder Loopia, då finns även mer material att hitta. Och på denna sidan vil jag hjälpa er med lösningar på problem som jag får under vägens gång.

N.nu har även guider på hur du installerar din egna domän till deras system på ett enkelt och snabbt sätt. Snålheten bedrar ofta visheten som man brukar säga. Men har du stora kunskaper om hur databaser, domäner och allt runt omkring fungerar, visst då kan man välja andra webbhotell. Det finns många sidor som tipsar och jämför olika webbhotell på nätet, men jag vill inte tipsa om saker som jag inte själv har erfarenhet utav, kan dock säga att Binero är bra då jag använde detta webbhotell för några år sedan. Men denna sidan kommer enbart att handla om Loopia.se.

Wordpress installation med Loopia webbhotell

Här får du guider på hur man köper ett domän namn på Loopia. Samt hur du lägger upp en wordpress sajt snabbt och smidigt via deras one click installer.

Köp utav domän

Köp utav webbhotell

Installera Wordpress via one click installer

Installera Wordpress via FTP programmet Filezilla

Problem vid installation utav Wordpress?

Error Establishing a Database Connection

 

Vanliga problem i Wordpress

Admin inloggning och blogg visar enbart ett vit fönster

 

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)